Menu

Betaalmogelijkheden

1. Ideal

Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou u kiezen voor iDEAL?

 • U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
 • U heeft geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Betalen met iDEAL is bij Gickx altijd gratis.

 

2. Creditcard

Bij Gickx zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Het is dus helaas niet mogelijk om met een buitenlandse creditcard te betalen. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling die dag nog. Uw creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 • Betalen met creditcard is bij Gickx altijd volledig gratis.
 • Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

 

3. PayPal

Bij Gickx kunt u betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als u digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u de betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig hebt is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden.

Paypal home

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 • Betalen met PayPal is bij Gickx altijd volledig gratis.
 • U kunt veilige aankopen doen zonder uw creditcardnummer of financiële informatie door te geven.

Hoe kunt u betalen met PayPal bij Gickx?

 • Leg een product in je winkelmandje en klik op bestellen.
 • Kies bij de stap ‘betaalwijze’ voor Paypal.
 • U wordt doorgestuurd naar de website van Paypal.
 • Log in met uw PayPal account.
 • Bevestig de betaling

4. Sofort Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.De bank van jouw klant verricht uiteindelijk de betaling. Direct ontvang je van ons een status van de betaling. De uitbetaling volgt wanneer wij het geld hebben ontvangen (meestal 2 werkdagen). SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland. Onmisbaar dus voor je Duitse webwinkel of klanten.

5. Bancontact voor België

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.

6. KBC/CBC Betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

7. Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Terug