Menu

Krassen

krasjes( wasswirls ), doffe plekken, vogelpoep of diepe krassen op uw auto/motorfiets? Weersinvloeden of de auto door een slechte wasstraat laten wassen..Vroeg of laat krijgt u krassen in de lak. Parkeerschade, helaas zijn deze schades niet te voorkomen en vaak door toedoen van een ander. Wij bieden 2 reparatie sets aan, waarmee u deze lak problemen kan repareren! De eerste is de kras/polijst set voor uw auto/motor.  Hiermee kunt u de lak weer oppoetsen als nieuw of ondiepe krassen weg polijsten. Ook kunt u vogelpoep die in de laklaag is getrokken, op deze manier weg polijsten!

Zie hier onder een korte demo video van een kras reparatie (oppervlakkig), deze kras wordt weg gepolijst met de polijst/kras herstel kit.

Zie hier een foto van een motor brandstoftank vol met krassen/doffe lak

Hier nog een foto.

Zie hier na het polijsten met de Gickx polijst/kras herstel kit.

Deze set is ook geschikt voor oppervlakkige lak problemen rare witte vlekken op de motorkap zoals vogelpoep, vette vingers en lijmresten (stickers).
Gratis instructie video is te vinden bij Detailing – Gratis instructie video’s.

Is de kras al door de lak laag heen? Vandalisme aan uw auto of motor, met een sleutel of schroevendraaier wordt vaak een kras gezet op uw bolide.. Dan denkt men normaal gesproken aan de schade overspuiten. Waar u bij de garage of bij een spuiter al snel enkele honderden euro’s kwijt bent om de schade te laten herstellen.. Maar er is nog een mogelijkheid ! Wij hebben een instructie video gemaakt waarbij we stap voor stap laten zien dat u met een diepe kras goedkoop kan herstellen!

Zie hier onder de trailer video, in het eerste frame wordt een kras gemaakt met een sleutel! Door de laklaag heen.. Een veel voorkomende kras, ten aandoen van vandalisme. Het kan ook zijn dat u zelf per ongeluk een kras heeft gemaakt..

Voor slechts 4,95 krijgt u toegang tot de volledige instructie video! De techniek is vrij simpel en door een beetje auto hobby poetser prima uit te voeren.

Waarom deze instructie video los kopen?? Wanneer u al in bezit bent van een polijstmachine en lakstiften kunt u deze Techniek toepassen!
De video wordt gratis geleverd bij aankoop van de Diepe krassen reparatie kit